المقادير:
2بصله متوسطه مفرومه لحم مفروم او دجاج 2 \ 3 م ط جبن مبشووور
4 حبات بندوووورة صغيرة 1م ط بزار مشكل مغلف خلطه الباااشميل الجاهزه
علبه صلصه طماطم السعوويده 1 م ص فلفل اسود مطحووون
زيت حوالي 2 م ط مكعب ماجي
فلفل اخضر الرومي (حسب الرغبه ) 1 م ط ملح
كزبرة مفرومه حوالي 2 م ط سباجتى مكرووونه
التحضير :
1- نضع قدر على النار زيت + البصل حتى يصبح ذهبي اللون + ( الطماطم + الصلصله نضعها في الخلاط ) + اللحم او الدجاج المفروم
2- نضع البزار والملح والفلفل و مكعب الماجي ونغطي القدر حوالي 15 دقيقه + الفلفل الرومي
3- نضع السباجتي بعد قسمتها الى جزئين في القدر واضافه الماء المغلي
4- الي ان تنضج المكرونه نعمل الباااشميل باتباع الطريقه المكتوووبه في المغلف واضافه الفلفل الاسود وشوي ملح
5- نحضر صينيه ونضع المكروووونه ونقلبها جيدا في القدر وبعدها نضع الخلطه الباشميل عليها وحسب لرغبه نضع قليل من الجبن المبشووور ونضعها بالفرن وعند نضجها نرش فوقها الكزبرة